Sports Bar

Shoppen zoals mannen dat willen.

Denim Sports Bar is er voor elke man, jong of oud. De man die niet zit te wachten op een glad verkooppraatje, maar die onder het genot van een pilsje en de Klassieker kijkt of die jeans bij hem passen of niet. Onze mancave is onderdeel van onze formule, een jongensdroom.

Een formule bestaande uit twee gasten met een passie voor fashion en het helpen van het vinden van de juiste stijl bij elke man. En die stijl vinden doet iedereen op zijn manier, daarom krijg geven we je die ruimte ook. De ene man weet precies wat hij wil kopen,  de ander heeft behoefte aan stijladvies. Beide gasten kunnen hier terecht, en geen van beide stapt onze mancave uit met spijt.

Meet Rick,

Dit concept is een droom die uitkomt. Winkelen moet geen opgave zijn. Jouw favoriete club aanmoedigen, een lekkere versgemalen kop koffie drinken en een leuk gesprek aan de bar zorgen naast ons mooie aanbod aan kleding dat jij een fan van de winkel wordt!

Meet Remo,

5 jaar geleden ben ik begonnen in de retail, en ik wil nooit meer iets anders. Kleding is een passie geworden, wat ik bij Denim Sports Bar in een eigen jasje ga steken. Een mannelijke winkel waar je ongedwongen kunt shoppen en waar je aan de bar een praatje maakt terwijl wij de dartpijlen aangeven.