SHOP THE LOOK

THE WINNER TAKES IT ALL

Denim Sports Bar is er voor elke man, jong of oud. De man die niet zit te wachten op een glad verkooppraatje, maar die onder het genot van een pilsje en de Klassieker kijkt of die jeans bij hem passen of niet. Onze mancave is onderdeel van onze formule, een jongensdroom.

Een formule bestaande uit twee gasten met een passie voor fashion en het helpen van het vinden van de juiste stijl bij elke man. En die stijl vinden doet iedereen op zijn manier, daarom krijg geven we je die ruimte ook. De ene man weet precies wat hij wil kopen,  de ander heeft behoefte aan stijladvies. Beide gasten kunnen hier terecht, en geen van beide stapt onze mancave uit met spijt.

Denim

Elke man heeft verschillende jeans in de kast hangen. Dit item kan veelzijdig gedragen worden voor elke aangelegenheid. Het mooie van goede jeans is dat deze op den duur een eigen verhaal gaan vertellen, ze krijgen karakter. Bij denim kun je denken aan een licht gewassen strakke stretch broek tot aan een pure ongewassen zware spijkerbroek. In deze stijl kun je zelfs denim op denim combineren. Indigo blauw is natuurlijk in overvloed aanwezig in dit genre.

Fashion

In deze stijl zie het nieuwste modebeeld. Gedragen door een man die precies wat hij wil en qua kleding veel durft. Uitgesproken kleuren worden gecombineerd maar die vaak wel perfect in balans zijn. Binnen deze stijl worden niet alleen kleuren gecombineerd maar ook verschillende stijlen met elkaar gecombineerd. Zo kan bijvoorbeeld stoer met dressed gecombineerd worden. Denk aan een flink bewerkte jeans met een coltrui en overshirt. Maar ook andersom, een strakke pantalon met een loose fit hoodie daarboven. Veel inspiratie wordt opgedaan vanuit Instagram.

Relaxed

Een comfortabele, casual stijl die zeker niet alleen voor thuis op de bank bedoeld is. Draag lekker jouw favoriete jeans met daarboven een fijn dragende trui of longsleeve. Deze stijl kenmerkt zich door rustige gedempte kleuren maar mag best een beetje stoer zijn. Denk hierbij aan gave backprint of een logo op de borst.
Shop de look relaxed
Shop de look relaxed - kopie